TC Katteberg meets SV Belisia

TC Katteberg meets SV Belisia

Beste sportliefhebber,

Op zondag 24 oktober slaan de buren van voetbalclub Belisia SV en Tennisclub Katteberg de handen in elkaar. Beide clubs nodigen jou en jouw familie uit voor een BBQ en fijne sportnamiddag.

Tussen 11.30u en 14u word je bediend aan tafel met een BBQ aangeboden door Deuce. Je bepaalt zelf welk moment je bediend wilt worden. En terwijl mama en papa wachten op het eten of nog wat napraten met een koffie, kunnen de kinderen gratis gebruik maken van de tennis- en padelpleinen. Er zullen trainers aanwezig zijn voor een initiatieles* tennis of padel. Dit kan om 13u of om 13u45. 
Ook in de ochtend worden de padelpleinen vrijgehouden voor de ingeschrevenen. Indien je een padelplein wenst te reserveren, gelieve een email te sturen naar karel@tckatteberg.be met het gewenste uur.

Rond 14h30 kan je de straat oversteken voor de topwedstrijd tussen Belisia SV – Lyra Lierse. Voor dit sportplezier, de overheerlijke BBQ en het inkomticket voor de voetbalwedstrijd betaal je 35€ per persoon, kinderen 15€ pp. Bovendien kan je ook nog kans maken op een jaarabonnement voor Belisia SV of een zomerabonnement voor tennis of padel wanneer je deelneemt aan onze pronostiek.

Met sportieve groeten,
Belisia SV
TC Katteberg

*TC Katteberg zorgt voor het materiaal voor de padel/tennis initiatie.